De Jachtkelder

Accessoires-

Accessoires-

 

De juiste uitrusting geeft de jager en actieve buitenmens vaak net dat beetje extra ondersteuning en comfort om zijn of haar hobby met nog meer plezier te kunnen beleven.

Denk hierbij aan broeksriemen, bretels, geweerriemen, patronentasjes, sjaals, handschoenen en zoveel meer in prachtig Italiaans design van Riserva of alom bekende topkwaliteit van Deerhunter, Härkila, Seeland en Stetson.

Een gedreven jager kan uiteraard niet zonder het juiste jachtmes. Morakniv en Outdoor Edge combineren in hun messen top innovatie, een goede grip en veiligheid.

Wat is een jager zonder goede lamp? Of hoe kan je veilig wandelen als je niet zichtbaar bent voor anderen? Een goede lamp is dan ook een onmisbaar hulpmiddel! Olight biedt lampen die aan alle eisen voldoen : compact, licht van gewicht, verre stralingsafstand tot 800 meter! De lampen zijn het ideale hulpmiddel als je moet zoeken in de schemering of nacht, voor opsporing of als je jezelf wil beschermen tijdens je wandeling.

NIEUW NIEUW NIEUW in ons assortiment : de S1R Baton van Olight!! Een superlampje, amper 6,6 cm groot maar bijzonder krachtig. Dit lampje kan je in meerdere standen gebruiken gaande van 900 lumens tot 0,5 lumens wat nog perfect geschikt is om ‘s nachts te lezen. Bijzonder is ook de manier waarop de S1R Baton geladen wordt : namelijk via een magnetisch kliksysteem en een usb poort, powerbank,…! Dit lampje is waterproof tot 2 meter en schokbestendig (valhoogte 1,5m). Bovendien kan je het gemakkelijk vastmaken aan je pet of rugzak met de clip. De handige timer zorgt ervoor dat je lampje niet nodeloos blijft branden.

 

olight-s1r-baton-flashlight-2olight-s1r-baton-flashlight

Kortom : dit is het perfecte lampje voor al je outdooractiviteiten!!

Onze accessoires zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te geven voor vaderdag, een verjaardag, eindejaar en voor andere gelegenheden. Geen probleem als je niet kan kiezen! Je kan een cadeaubon schenken waardoor je altijd het juiste cadeau geeft!

Le Chameau
Walkstool
Seeland hoed
Härkila
marchio-1394
Deerhunter assescoires
Farm-Land
Olight
Morakniv
Stetson
Outdoor Edge