De Jachtkelder

Dames- en herenkleding

Dames- en herenkleding

Voor uw jacht- en outdoorkleding bieden we een selecte keuze van topmerken.

De kleding van Deerhunter, Härkila en Seeland zijn van een bijzonder goede kwaliteit en voldoen aan alle eisen van de actieve jager.

We hebben gekozen voor comfortabele pasvormen voor onze hemden en waterdichte en winddichte jassen en broeken. Tegelijk zorgt de ademende stof ervoor dat je niet aan comfort moet inboeten. Doordat de kleding voldoet aan deze hoge kwaliteitsnormen ben je perfect beschermd om te jagen in regen, wind en koude.

Ook veiligheid is erg belangrijk bij de keuze van je kleding. Dieren ervaren kleuren niet op dezelfde manier als mensen. Hierdoor kan je naast de traditionele kleuren groen en kaki, perfect kiezen voor oranje kleding en accessoires. Deze kleur heeft geen effect op het jagen maar helpt jou en je collega-jagers wel om elkaar zeer duidelijk te kunnen zien.

Als jager en buitenmens (landmeter, wandelaar, tuinier en landbouwer) leg je vaak heel wat kilometers af. Goede wandelschoenen zijn een must. Maar wandelcomfort begint bij de keuze van de juiste sokken! We hebben voor jullie een selectie gemaakt uit het gamma van Falke waardoor je in combinatie met de juiste wandelschoenen en/of laarzen zeker bent van veel wandel- en stapplezier.

Bij buitenactiviteiten is het weer niet altijd de beste partner. Je kan je best beschermen tegen koude en regen maar ook tegen de zon door een goede hoed of pet te dragen. Wij verdelen topmerken met bijzondere aandacht voor mooi design en goede kwaliteit.

 

Deerhunter
harkila kleding
Seeland
Falke
Trabaldo
Stetson
univers+logo